Acumuladors de calor

ACUMULADORS DE CALOR


Aconsegueix calefacció elèctrica per a tot el dia amb les tarifes més econòmiques

 

✓ Estalvi en consum
✓ Confort durador i estable 24h
✓ Màxim aprofitament de l’energia solar
✓ Adaptable a qualsevol tarifa elèctrica


Descobreix la nova generació d’acumuladors de calor amb control wifi, dissenyada per a aprofitar al màxim l’energia elèctrica, tinguis les tarifa que tinguis

 

Coneix la gamma Ecombi, els acumuladors de calor que generen calefacció elèctrica de manera responsable i econòmica. Selecciona la temperatura i la manera de funcionament i comença a gaudir d’un confort durador en la teva llar amb el millor acumulador del mercat.

Productes

ECOMBI-SOLAR-ECO20

Ecombi SOLAR

Acumulador de calor estàtic

Calefacció solar i elèctrica


✓ Ofereix la calor gradualment per cessió natural.

✓ Màxim aprofitament d'excedents fotovoltaics i/o tarifes elèctriques.

✓ Control via wifi a través de l’app.

 
Veure el producte
ECOMBI-ARC

Ecombi ARC

Acumulador de calor dinàmic d’alta retenció

Calefacció solar i elèctrica


✓ Ofereix la calor ràpidament accionant un ventilador.

✓ Màxim aprofitament d'excedents fotovoltaics i/o tarifes elèctriques.

✓ Control via wifi a través de l’app.

 
Veure el producte
NUEVO-Ecombi-acumulador-de-calor-estatico-PRO

Ecombi PRO

Acumulador de calor estàtic

Calefacció elèctrica


✓ Ofereix calor constant per cessió natural dia i nit.

✓ Aporta 24h de confort amb 8h de xarxa elèctrica.

✓ Control via wifi a través de l’app

 
Veure el producte
ACUMULADOR-DINAMICO-8-HORAS-ADL-ELNUR-GABARRON

ADL

Acumulador de calor dinàmic

Calefacció elèctrica


✓ Ofereix la calor ràpidament accionant un ventilador.

✓ Requereix termòstat extern per al seu control.

 
Veure el producte

horas valle

Aprofitament d’hores vall de les tarifes elèctriques

sol

Aprofitament d’excedents d’instal·lacions fotovoltaiques

presupuesto-general

CALEFACCIÓ PERFECTA PER A UN CONFORT 24 HORES

Els acumuladors de calor de ELNUR GABARRON, són capaces de carregar-se d’energia durant les hores més convenients segons la teva tarifa elèctrica, convertint aquesta energia en calor acumulada, per a cedir-ho gradualment a l’estada, aportant calefacció elèctrica a l’habitatge. Només els veritables acumuladors de calor són capaces d’acumular fins a 8 hores d’energia tèrmica per a oferir-te 24 de calefacció, i això és gràcies al seu disseny i a la gran quantitat de materials aïllants per a evitar pèrdues de calor.

✓ Confort 24 hores

✓ Estalvi en consum

✓ Innovació i control

✓ Materials d’alta qualitat

Funcionament

El funcionament d’un acumulador de calor és senzill: carrega energia tèrmica en el seu interior durant les hores seleccionades per l’usuari segons la seva tarifa, per a després anar cedint calor a l’estada dia i nit. A més, la seva electrònica és capaç de regular la càrrega de manera automàtica i utilitzar només l’energia que necessitis per a mantenir-te la temperatura desitjada.

Hi ha dos tipus diferents d’acumuladors de calor que transformen l’energia tèrmica en calefacció elèctrica per cada estança:

 • Els acumuladors de calor estàtics, que cedeixen la calor de manera gradual al llarg del dia, com Ecombi PRO i Ecombi SOLAR.
 • Els acumuladors de calor dinàmics, que cedeixen la calor quan l’usuari ho requereixi segons les seves necessitats de confort gràcies al ventilador que porten integrat, com Ecombi ARC i ADL.

Avantatges

Coneix les raons per instal·lar acumuladors de calor a la teva llar

iconos-acumuladores-ahorro

Gran estalvi energètic

Els acumuladors de calor aprofiten al màxim les tarifes del període vall, en què el preu de l’energia és més barat.

Conexión wifi y gestión a través de la App

Connexió wifi i gestió a través de l’App

Amb l’App de Elnur Gabarron Wifi Control pots gestionar consums, maneres de funcionament i programar les hores de càrrega i confort en els acumuladors Ecombi.

Control de consumo eléctrico y prioridades

Mesurador de consum elèctric

Pots consultar a l’app el consum elèctric que produeixen els acumuladors de calor durant el seu funcionament.

Gestión eficiente de los excedentes de energía solar

Gestió eficient dels excedents d’energia solar

Els acumuladors de calor solar transformen en calefacció tots els excedents disponibles d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.

Panel de control intuitivo

Panell de control intuïtiu

Incorporen una pantalla TFT amb nou teclat senzill i molt intuïtiu des del qual s’accedeix a totes les funcionalitats de l’equip.

Se adaptan a todas las tarifas eléctricas

S’adapten a totes les tarifes elèctriques

Realitzen la seva càrrega durant les hores més convenients de la tarifa contractada. En el cas dels acumuladors de calor solar només si l’usuari ho desitja després d’aprofitar els excedents fotovoltaics.

Funcionamiento silencioso

Funcionament silenciós

Els acumuladors dinàmics Ecombi ARC tenen un ventilador de descàrrega de la calor de baix nivell sonor. Els acumuladors estàtics Ecombi PRO i Ecombi SOLAR són completament silenciosos durant la cessió de la calor.

Geolocalización

Geolocalització

Detecció de proximitat mitjançant la funció de geolocalització que integren els acumuladors de calor solar a través de l’app.

Compatible con Sistemas de voz

Compatible amb sistemes de veu

Tota la gamma d’acumuladors de calor Ecombi és compatible amb els sistemes de veu de Amazon Alexa i Google Assistant a través de l’App.

Gestión de distintos usuarios

Gestió de diferents usuaris

És possible proporcionar o revocar accessos temporals a diferents usuaris per al control i la gestió dels equips de calefacció. Ideal per al control d’equips en tot tipus d’habitatges.

Calcula la instal·lació de la calefacció més adequada per al teu habitatge o demana’ns pressupost dels acumuladors de calor que necessitis.

Tecnologia

Tecnologia Sistema G Control

La generació d’acumuladors de calor Ecombi incorpora la tecnologia del Sistema G Control, oferint a l’usuari la possibilitat d’estalviar controlant el funcionament dels seus equips de calefacció mitjançant la gestió immediata via wifi.

1
Control i gestió integral de manera remota a través d’internet
2
Registre de les dades històriques de consum i temperatura
3
Distribució de potència segons les prioritats de confort de cada estança
4
Permet donar d’alta més d’un habitatge, associant els equips de calefacció per estances

 

Solar Manager

mobile-elnur-2021-es

La gestió integral de la calefacció, la distribució i l’ús de la producció solar, així com el control dels acumuladors i l’accés a totes les seves funcionalitats és possible amb el Sistema G Control i l’app gratuïta Elnur Gabarron Wifi Control.

Compatible amb diferents sistemes de veu com Google Assistant o Amazon AlexaPossibilitat d’autoritzar a diferents usuaris la gestió de la calefacció
Geolocalització de la ubicació a través del dispositiu mòbilCompatible per generar calefacció amb instal·lacions d’autoconsum

Compromesos amb la qualitat i el medi ambient

Els acumuladors de calor realitzen un consum responsable de l’energia elèctrica proporcionant un major estalvi, reducció de les emissions de CO2 i un major respecte mediambiental

Amb la innovació en l’en la creació de productes, els processos productius i el reciclatge de matèries primeres que utilitzem, entre altres propostes que realitzem per a combatre el canvi climàtic, complim amb diversos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Sense oblidar la millora contínua que ens caracteritza en els nostres processos productius i el nostre històric compromís amb els sistemes de gestió de qualitat i medi ambient (Normes ISO 9001 i ISO 14001).

 

✓ Indústria, innovació i infraestructura

✓ Ciutats i comunitats sostenibles

✓ Producció i consum responsables

✓ Acció pel clima

ods

Preguntes Freqüents

En què es diferencia un acumulador de calor estàtic d’un de dinàmic?

Un acumulador de calor estàtic ofereix la calor gradualment per cessió natural, mentre que un acumulador de calor dinàmic ofereix la calor ràpidament quan es desitja gràcies al ventilador que porta integrat.

Dins de la nostra oferta d’acumuladors de calor, l’Ecombi PRO és un acumulador estàtic ideal per a dormitoris, i l’Ecombi ARC és un acumulador dinàmic perfecte per a sales d’estar o grans dormitoris.

És possible substituir acumuladors de calor antics per Ecombi PRO i Ecombi ARC sense modificar la instal·lació elèctrica del meu habitatge?

, pots substituir qualsevol acumulador antic per un acumulador estàtic Ecombi PRO o un acumulador dinàmic Ecombi ARC sense fer cap modificació en la teva instal·lació elèctrica.

És possible mantenir el rellotge programador existent?

Sí. En cas que mantinguis el rellotge programador del quadre elèctric del teu habitatge, únicament caldrà modificar dos paràmetres en el mode de treball d’Ecombi i podrà funcionar com un acumulador estàtic tradicional.

Quin model d’Ecombi substitueix el meu acumulador de calor antic?

Pel seu funcionament, és possible que amb Ecombi la potència necessària de l’equip a instal·lar es vegi reduïda.
L’ideal és fer el càlcul amb la nostra calculadora de calefacció per saber quin Ecombi s’ajusta millor a l’estança:
👉Calculadora de calefacció

En ser un equip de calefacció que aprofita el període d’energia més econòmic per generar calor, serà recomanable disposar d’una tarifa que inclogui un o diversos períodes vall al llarg del dia.

No, cada acumulador de calor Ecombi té integrat un rellotge programador digital, cosa que permet connectar-lo a un punt de llum normal. Aquest acumulador de calor no té necessitat de ser alimentat per una línia especial amb rellotge programador com en les instal·lacions antigues.

Quin model d’Ecombi necessito?

ELNUR GABARRON posa a la teva disposició una calculadora de calefacció que té en compte les característiques de cada estança del teu habitatge i el clima de la teva zona per calcular la instal·lació més adequada per a la teva llar.

👉 Calculadora de calefacció

Necessito modificar la meva tarifa elèctrica?

En ser un equip de calefacció que aprofita el període d’energia més econòmic per generar calor, serà recomanable disposar d’una tarifa que inclogui un o diversos períodes vall al llarg del dia.

Els acumuladors de calor Ecombi consumeixen menys que els acumuladors tradicionals?

, els acumuladors Ecombi permeten gestionar el consum de manera intel·ligent d’acord amb les necessitats tèrmiques.
Per a això, monitoren la temperatura ambient durant les 24 hores del dia i determinen el nivell de càrrega necessària per mantenir la temperatura seleccionada, cosa que evita consums innecessaris.

És complicada la configuració dels equips d’acumulació Ecombi?

No, els acumuladors de calor Ecombi venen configurats de fàbrica per començar a funcionar d’una manera ràpida i senzilla.

En cas que la teva tarifa vall s’adapti a la configurada per defecte a l’equip, simplement selecciona el mode de funcionament desitjat: Manual o Programat. L’equip començarà a funcionar de manera automàtica regulant la càrrega dia a dia i proporcionant el confort desitjat amb la mínima despesa.

Cal algun tipus de manteniment?

No, en tractar-se de sistemes 100% elèctrics i no realitzar combustions en el seu funcionament, són totalment segurs i no requereix manteniments de cap tipus.

Puc ajustar el contracte de potència al funcionament dels diferents equips d’Ecombi?

, és possible racionalitzar la potència simultània dels equips d’acumulació de calor perquè alternin el seu funcionament i així, evitar un contracte elevat de potència.

Quins avantatges té el control wifi d’Ecombi PRO, Ecombi SOLAR i Ecombi ARC?
 • Control i gestió integral de manera remota. Pots gestionar els teus equips Ecombi a través de qualsevol smartphone, tablet o dispositiu amb connexió a internet (encesa/apagada, programació, selecció de temperatures, configuració d’equips, etc.).
 • Registre de consum i temperatura. En qualsevol moment pots consultar de manera gràfica a través de l’app les dades històriques de consum i temperatura.
 • Racionalitzar la potència del teu habitatge. Per no sobrepassar la potència contractada en moments d’alt consum, els diferents equips distribueixen la potència entre si mitjançant la seva desconnexió automàtica.
 • Detecció de presència. Els acumuladors de calor Ecombi PRO, Ecombi SOLAR i Ecombi ARC geolocalitzen la teva ubicació a través del teu dispositiu mòbil.
Puc convertir els meus acumuladors de calor Ecombi PRO en solars afegint-hi el SOLAR BOX?
No, l’accessori SOLAR BOX només es pot utilitzar amb acumuladors de calor solar Ecombi SOLAR i Ecombi ARC.
Per gestionar Ecombi PRO via wifi es necessita l’accessori MANAGER BOX. No obstant això, es pot gestionar a través del panell de control que l’acumulador porta incorporat.

Demana on comprar

  Dades:

  Producte del qual desitja informació:

  Què necessita?

  Sol·licitud d'informació:

  Com has conegut aquest producte? Pots marcar més d'una opció.

  Publicitat / Internet

  Ràdio

  Instal·lador

  Web ELNUR GABARRON

  D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció i tractament de les dades de caràcter personal, l'informem que les dades personals seves o de tercers que vostè ens faciliti voluntàriament per a qualsevol gestió amb la nostra entitat i dels quals ELNUR S.A. es responsabilitza, queden subjectes als establert en la nostra Política de Privacitat