Calefacció per a autoconsum

CALEFACCIÓ PER A AUTOCONSUM


APROFITA ELS EXCEDENTS DE LES TEVES PLAQUES SOLARS I CONVERTEIX-LOS EN CALEFACCIÓ ELÈCTRICA

 

✓ Calefacció neta i sostenible
✓ Estalvi en consum
✓ Cuida el medi ambient


icono-solar-placas

Descobreix la nova generació d’acumuladors de calor solar amb control wifi, dissenyada per aprofitar els excedents d’energia procedents d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.

 

Estalvia en consum elèctric i gaudeix d’una calefacció neta i sostenible aprofitant la producció de les teves plaques solars amb els nous acumuladors de calor Ecombi SOLAR i Ecombi ARC.

APROFITA ELS EXCEDENTS D’AUTOCONSUM

La gamma solar d’acumuladors de calor d’ELNUR GABARRON permet aprofitar els excedents de la producció fotovoltaica, convertint l’energia solar en calor acumulada, per cedir-la gradualment a l’estança, aportant calefacció gratuïta a l’habitatge.

✓ Transforma en calefacció els excedents disponibles

✓ Estalvi en consum

✓ Gestió integral via wifi

✓ Calefacció neta i sostenible

✓ Aprofitament de la instal·lació de plaques solars

Funcionament

Els acumuladors de calor solars poden funcionar com a sistema de suport d’una calefacció principal consumint únicament els excedents de la instal·lació fotovoltaica que s’aboquen a la xarxa elèctrica. Aquests excedents es transformaran en calor acumulada, que després se cedirà a l’estança segons les necessitats de confort establertes.

Si la producció d’excedents no fos suficient per aportar la calefacció desitjada, els acumuladors de calor solar poden funcionar com a sistema únic de calefacció, completant la càrrega durant les hores vall.

icono-solar-y-horas-valle

Avantatges

Coneix les raons per instal·lar calefacció per a autoconsum a la teva llar

Gestió eficient dels excedents d’energia solar

Els acumuladors de calor solar transformen en calefacció tots els excedents disponibles d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.

Connexió via wifi

Aquests dispositius tenen el Sistema G Control integrat per a la seva configuració i control remot via wifi a través d’internet.

iconos-autoconsumo-app

Gestió a través de l’app

La línia d’acumuladors de calor solar es pot gestionar amb dispositius mòbils a través de la seva pròpia app.

iconos-autoconsumo-consumo

Mesurador de consum elèctric

Pots consultar a l’app el consum elèctric que produeixen els acumuladors de calor solar durant el seu funcionament.

iconos-autoconsumo-solar-manager

Tecnologia patentada

La tecnologia patentada Solar Manager gestiona els excedents i autoregula i completa les càrregues amb un funcionament modulant.

iconos-autoconsumo-panel-control

Panell de control intuïtiu

Incorporen una pantalla TFT amb nou teclat senzill i molt intuïtiu des del qual s’accedeix a totes les funcionalitats de l’equip.

iconos-autoconsumo-programable

Programació diària i setmanal

Amb l’app d’Elnur Gabarron Wifi Control pots gestionar consums i modes de funcionament i programar les hores de càrrega i confort.

iconos-autoconsumo-horas-valle

Càrrega en hores vall

Si fos necessari, els Ecombi SOLAR i Ecombi ARC poden completar la seva càrrega durant les hores més econòmiques de la tarifa, les hores vall.

iconos-autoconsumo-silencioso

Funcionament silenciós

Els acumuladors dinàmics Ecombi ARC tenen un ventilador de descàrrega de la calor de baix nivell sonor. Els acumuladors estàtics Ecombi Solar són totalment silenciosos durant la cessió de la calor.

iconos-autoconsumo-geolocalizacion

Geolocalització

Detecció de proximitat mitjançant la funció de geolocalització que integren els acumuladors de calor solar a través de l’app.

iconos-autoconsumo-sistemas-voz

Compatible amb sistemes de veu

Ecombi SOLAR i Ecombi ARC són compatibles amb els sistemes de veu d’Amazon Alexa i Google Assistant a través de l’app.

iconos-autoconsumo-usuarios

Gestió de diferents usuaris

És possible proporcionar o revocar accessos temporals a diferents usuaris per al control dels equips de calefacció. Ideal per al control d’equips en tot tipus d’allotjaments.

Si encara no saps quins acumuladors de calor solar s’ajusten millor a la teva llar, pots consultar-nos qualsevol dubte que tinguis o calcular tu mateix la instal·lació segons les necessitats del teu habitatge.

Productes

ECOMBI-SOLAR-ECO20

Ecombi SOLAR

Acumulador de calor Estàtic Solar

Calefacció per a autoconsum

Cessió constant de la calor

al llarg del dia


✓ Ofereix la calor gradualment per cessió natural

✓ Màxim aprofitament d’excedents fotovoltaics

✓ Control via wifi a través de l’app

 
Veure el producte
ECOMBI-ARC

Ecombi ARC

Acumulador de calor Dinàmic Solar

Calefacció per a autoconsum

Cessió extra de la calor

a les hores desitjades


✓ Ofereix la calor ràpidament accionant un ventilador

✓ Màxim aprofitament d’excedents fotovoltaics

✓ Control via wifi a través de l’app

 
Veure el producte
icono-calculadora
presupuesto

Tecnologia

Tecnologia Solar Manager

La nova generació d’acumuladors de calor solar incorporen la tecnologia Solar Manager, l’última de les nostres innovacions, desenvolupada i patentada per ELNUR GABARRON.

 

 

Solar Manager

1
Detecta els excedents procedents de la instal·lació fotovoltaica
2
Distribueix l’energia de manera intel·ligent entre els equips instal·lats
3
Adapta la potència dels acumuladors a l’energia disponible
4
Funciona en funció de les prioritats establertes i les diferents consignes per estança

Gestió integral via wifi

La gestió integral de la calefacció, la distribució i l’ús de la producció solar, així com el control dels acumuladors Ecombi SOLAR i Ecombi ARC, és possible amb el Sistema G Control i l’app gratuïta Elnur Gabarron Wifi Control.

Visualitza la distribució d’excedents en calefacció diària, mensual o anualmentEstableix les prioritats de confort de cadascuna de les estances
Selecciona el mode de funcionament que millor s’ajusta al confort desitjatDefineix la temperatura de consigna en cadascun dels equips de calefacció
Ecombi-Solar-en-ELNUR-WIFi-CONTROL-app

COMPROMESOS AMB LA QUALITAT I EL MEDI AMBIENT

Els acumuladors de calor solar fan un consum responsable dels excedents d’energia que es produeixen a les instal·lacions fotovoltaiques

Amb la nostra aposta per la utilització d’energies renovables com la solar fotovoltaica i l’impuls de l’estalvi energètic mitjançant l’ús dels nostres productes, complim amb diversos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Sense oblidar la millora contínua que ens caracteritza en els nostres processos productius i el nostre històric compromís amb els sistemes de gestió de qualitat i medi ambient (normes ISO 9001 i ISO 14001).

 

✓ Indústria, innovació i infraestructura

✓ Ciutats i comunitats sostenibles

✓ Producció i consum responsables

✓ Acció pel clima

ods

Preguntes Freqüents

Ecombi SOLAR i Ecombi ARC poden funcionar només amb excedents?

, Ecombi SOLAR i Ecombi ARC es poden programar perquè es carreguin i acumulin calor únicament amb els excedents de l’energia generada per les instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum

Sí, Ecombi SOLAR i Ecombi ARC es poden programar perquè es carreguin i acumulin calor únicament amb els excedents de l’energia generada per les instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum

ELNUR GABARRON posa a la teva disposició una calculadora de calefacció que té en compte les característiques de cada estança del teu habitatge i el clima de la teva zona.
Calcula la potència i el consum necessari per a escalfar la teva llar

Quina distància mínima permeten Ecombi SOLAR i Ecombi ARC per comunicar-se amb la centraleta de l’Accessori solar box?

L’equip més proper a la centraleta ha d’estar com a màxim a menys de 30 metres, comptant amb unes 2 o 3 parets pel mig.

Els diferents acumuladors de calor solar instal·lats teixeixen entre si una xarxa de comunicació per radiofreqüència. Entre ells funcionen com un repetidor de senyal que transmet les ordres de l’app a l’acumulador més allunyat de la centraleta sense cap problema.

Si un dia no hi ha els excedents necessaris per carregar l’acumulador, pot utilitzar Ecombi SOLAR i Ecombi ARC?

Si volem escalfar l’estança únicament amb aquest acumulador i algun dia no hi ha prou excedents per cobrir la demanda de temperatura, els dos acumuladors de calor solar poden completar la càrrega que falta amb l’energia més econòmica. L’equip es carregarà en el període vall amb les tarifes de discriminació horària.

És necessari connectar Ecombi SOLAR i Ecombi ARC a l’app?

Per poder aprofitar els excedents de manera intel·ligent i automàtica amb els acumuladors, és imprescindible vincular els equips d’Ecombi SOLAR i d’Ecombi ARC a la nostra app Elnur Gabarron Wifi Control. És totalment gratuïta i està disponible per a dispositius iOS i Android.

Què és l’Accessori solar box?

És un accessori necessari per a l’aprofitament d’excedents. Se subministra a part dels equips i únicament cal instal·lar-ne un per a tot l’habitatge, sempre que l’habitatge no superi els 30 equips instal·lats.

El sistema és compatible amb l’inversor de la meva instal·lació fotovoltaica?

, el nostre sistema Solar Manager és independent de l’inversor de la instal·lació; per tant, és universal i vàlid per a qualsevol instal·lació fotovoltaica.

És possible seleccionar diferents prioritats en cada estada a l'hora de repartir l'energia?

Sí, a través de l’app és possible assignar estança per estança els diferents nivells de prioritat: ALTA, MITJANA o BAIXA. El sistema Solar Manager tindrà en compte la dada per repartir intel·ligentment els excedents detectats. A més a més, Solar Manager també considerarà les temperatures d’ambient i les consignes de cada habitació per distribuir l’energia.

Puc saber quanta energia solar ha aprofitat cada equip?

Sí. L’app mostra gràfics diaris, mensuals i anuals tant de l’aprofitament global d’excedents en calefacció com de l’explotació individual de cada estança. En cas que hagi necessitat complementar la càrrega fotovoltaica amb energia vall de la xarxa elèctrica, també es mostra gràficament el consum en hores vall.

Puc racionalitzar la potència total dels equips per al període vall?

Sí, en cas que els equips funcionin en el mode (solar + vall), és possible marcar a l’app la potència màxima simultània dels equips que no volem excedir. Així permetem ajustar al màxim la potència contractada durant les hores vall.

Ecombi SOLAR i Ecombi ARC necessiten manteniment?

No, en tractar-se d’un sistema 100% elèctric, no realitza combustions en el seu funcionament. Per tant, és un sistema totalment segur i no requereix manteniments de cap tipus, a banda de la neteja de la pols com en altres electrodomèstics.

El sistema té en compte la temperatura de cada estança?

Sí, cada equip disposa d’una sonda de temperatura i informa l’app de la temperatura de l’estança en la qual està instal·lat.

Aquests equips necessiten un rellotge programador al quadre per realitzar càrregues a través de la xarxa?

No, aquests equips incorporen el seu propi rellotge programador, de manera que no necessitaran rellotges externs per funcionar en cas de voler completar la càrrega durant les hores vall de les tarifes elèctriques.

N’hi haurà prou amb la meva producció solar per tenir calefacció amb Ecombi SOLAR i Ecombi ARC?

Cada habitatge i cada instal·lació són diferents. Dependrà d’una sèrie de factors, com el rendiment total de les plaques i l’inversor de la instal·lació, la quantitat d’estances que volem escalfar, la potència dels acumuladors instal·lats, les temperatures de consignes seleccionades, el grau d’aïllament de l’habitatge, etc.

Recorda que, si es tracta de l’únic sistema de calefacció, quan sigui necessari es pot completar la càrrega fotovoltaica amb energia de les hores vall, les més econòmiques de les tarifes elèctriques.

Puc utilitzar l'app de l'inversor o de qualsevol altre sistema de domòtica per a controlar els acumuladors de calor solar sense necessitat d'instal·lar l'accessori Solar Box?

No, l’accessori Solar Box és totalment necessari per a tenir accés a les diferents funcionalitats dels acumuladors de calor solar a través de l’aplicació Elnur Gabarron Wifi Control: selecció de maneres de funcionament, programació, regulació de les temperatures de consigna, establiment de prioritats dels acumuladors, adaptació de la potència de els equips en funció als excedents disponibles, distribució i repartiment dels excedents i històric de consums. Sense aquest accessori no és possible accedir i gestionar els acumuladors de calor per a instal·lacions fotovoltaiques.

Demana on comprar

  Dades:

  Producte del qual desitja informació:

  Què necessita?

  Sol·licitud d'informació:

  Té plaques solars?
  Com has conegut aquest producte? Pots marcar més d'una opció.
  Publicitat / Internet
  Ràdio
  Instal·lador
  Web ELNUR GABARRON

  D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció i tractament de les dades de caràcter personal, l'informem que les dades personals seves o de tercers que vostè ens faciliti voluntàriament per a qualsevol gestió amb la nostra entitat i dels quals ELNUR S.A. es responsabilitza, queden subjectes als establert en la nostra Política de Privacitat