La calefacció per a autoconsum aterra a genera 2022

Feria Genera

La calefacció per a autoconsum aterra a genera 2022

ELNUR GABARRON exposa per primera vegada el funcionament de la calefacció per a autoconsum a la fira professional Genera 2022.

Genera és la fira internacional d’energia i medi ambient que ja fa 25 anys que uneix professionals compromesos amb l’eficiència energètica i les energies renovables per assolir la neutralitat climàtica.

Del 14 al 16 de juny presentarem a IFEMA els nostres acumuladors de calor solar, els últims equips d’acumulació llançats per ELNUR GABARRON, que proporcionen calefacció neta i sostenible per a la llar, utilitzant els excedents d’energia produïts per les instal·lacions fotovoltaiques amb abocament a la xarxa.

Durant els tres dies de Genera 2022, us mostrarem com poden funcionar els sistemes de calefacció per a autoconsum com a sistema únic de calefacció, completant la càrrega durant les hores vall quan no hi ha prou producció solar a l’hivern o com a sistema de suport a una calefacció principal, utilitzant únicament els excedents fotovoltaics.

 

Display Ecombi SOLARA la fira exhibirem els acumuladors de calor solar Ecombi SOLAR i Ecombi ARC, sistemes de calefacció solar que aprofiten els excedents a través de la tecnologia patentada Solar Manager. Aquesta última innovació detecta i distribueix els excedents d’energia entre els diferents equips d’acumulació i adapta la potència dels acumuladors segons l’energia disponible, les prioritats de confort establertes i les diferents temperatures de consigna.

A més a més, mostrarem com es gestionen els equips de calefacció mitjançant l’aplicació gratuïta Elnur Gabarron Wifi Control, disponible a les botigues d’apps més importants. Aquesta aplicació permet tenir accés a totes les funcionalitats dels equips, com seleccionar els diferents modes de funcionament, efectuar programacions per equips, definir les prioritats de confort i visualitzar històrics de consum, entre d’altres.

No t’ho perdis! Ens pots visitar de 10.00 a 19.30 h a l’estand 10C13 del pavelló 10 del recinte firal d’IFEMA MADRID. T’hi esperem!

 

Feria Genera

14, 15 i 16 DE JUNY

DE 10.00 A 19.30 h

ESTAND ELNUR GABARRON

10C13

 

T’hi esperem!

Aconsegueix la teva entrada aquí!