Qui som

QUI SOM

ELNUR GABARRON neix l’any 1973, i des d’aleshores ens hem consolidat com una de les empreses líders europees en el sector de la calefacció elèctrica.

Amb unes instal·lacions de més de 20.000 m2, un ampli equip humà i tècnic i una completa gamma de productes, desenvolupada per cobrir les expectatives dels nostres clients, a ELNUR GABARRON et proporcionem les solucions més eficients en resposta a les teves necessitats de climatització.

El nostre compromís amb la qualitat i el medi ambient és inalterable, i per això disposem d’un control dels processos en totes les àrees de la companyia. Les certificacions d’empresa dels sistemes de gestió segons les normes ISO 9001 i ISO 14001, així com nombroses certificacions internacionals de producte, avalen el nostre rigorós i professional control dels processos mitjançant un cicle de millora contínua en totes les àrees, amb l’objectiu d’augmentar la satisfacció del client.

Duem a terme proves i assajos en els nostres equips de manera contínua per analitzar rendiments i estudiar opcions de millora, i amb això aconseguim maximitzar la seva eficiència i minimitzar el cost energètic. Exigim la màxima qualitat en els components utilitzats i fem avaluacions contínues als nostres proveïdors.

Sellos-AENOR-ISO-9001-ISO-14001-IQNET_trz-INVERTIDO-GR

Oferir el suport tècnic adequat i una formació contínua són punts clau que treballem amb clients i instal·ladors des del nostre departament de Formació.

Una de les fortaleses del nostre servei és la garantia d’evitar ruptures d’estocs, així com la capacitat de lliurar les comandes en menys de 24 hores, en gairebé qualsevol punt de la península.

Som conscients que la nostra feina no acaba amb l’enviament de la mercaderia. A ELNUR GABARRON estem compromesos amb el desenvolupament inicial, la fabricació i el servei al client. Mitjançant els departaments de Projectes i Assessorament Tècnic al Professional proporcionem una atenció directa i personalitzada per solucionar qualsevol tipus de dubte, tant en el càlcul dels projectes com en l’àrea d’instal·lacions de producte.

Per completar el cicle, ELNUR GABARRON disposa d’una extensa xarxa de Serveis Tècnics Autoritzats arreu d’Espanya per a les diferents famílies de productes.

formaciones-elnur

El nostre màxim objectiu és la satisfacció total del client, i som capaços en tot moment de complir amb les expectatives més exigents.

El ferm compromís d’oferir el millor servei als nostres clients i una altíssima qualitat en el desenvolupament dels nostres productes ens ha facilitat complir amb premisses tan essencials com la millora contínua, i això ens ha brindat l’oportunitat de ser un referent en sistemes de climatització a Espanya i ens ha obert les portes a altres mercats internacionals, amb capacitat d’adaptació a les diferents necessitats dels nostres clients en qualsevol part del món.

mapa-mundial-de-exportaciones-elnur-s.a.