Sistema G Control Calefacció Wifi

SISTEMA G CONTROL


Control i gestió de la calefacció mitjançant wifi

 

✓ Controla la calefacció des del mòbil o tauleta a l’instant


Mai no havia estat tan fàcil gaudir del màxim confort i de la gestió de la calefacció controlant el consum elèctric i la temperatura de l’habitatge.

 

El Sistema G Control s’ha integrat en l’electrònica dels equips de calefacció per proporcionar un accés i control totals de la calefacció via wifi, des de qualsevol lloc, mitjançant connexió a internet.

Funcionament

Sistema G Control amb connexió wifi en equips de calefacció elèctrica

El Sistema G Control d’ELNUR GABARRON t’ofereix la connectivitat i el control de la calefacció que estaves buscant. Aconsegueix el màxim confort a la teva llar sense excessos en consum i estalvia en calefacció si no arribes a l’hora prevista.

Connecta una centraleta G Control Hub EU o una centraleta G Control Hub USB i comença a gestionar la calefacció des de qualsevol lloc a l’instant:

✓ Control immediat
✓ Gestió dels equips via wifi
✓ Accés a totes les funcionalitats
✓ Informació sobre consums i històrics
✓ Adaptació a les teves necessitats de confort
✓ Estalvi en consum

sistema-g-control-lifestyle-g-control-hub-2022

Emissors tèrmics amb control wifi com l’Ingenium i l’Ingenium Care, acumuladors de calor estàtics com Ecombi PLUS i els acumuladors de calor solar per a autoconsum com Ecombi SOLAR i Ecombi ARC incorporen la tecnologia necessària perquè puguis accedir a la calefacció des de qualsevol lloc amb el teu mòbil o tauleta.

Si a més de la centraleta connectes un mesurador de potència PM, el Sistema G Control et permet tenir accés a tot el consum elèctric de l’habitatge.

G control PM

D’aquesta manera, és possible establir la potència màxima que tenim contractada i, en cas d’un alt consum puntual d’altres electrodomèstics de la casa, definir prioritats de funcionament en els equips de calefacció, desconnectant-los temporalment per no sobrepassar la potència contractada.

Si el que vols controlar és la teva caldera elèctrica Mattira, t’oferim el cronotermòstat CTM20 WIFI amb centraleta Ethernet o CTM21 WIFI amb centraleta USB perquè puguis accedir a la teva calefacció siguis on siguis o activar funcionalitats com la geolocalització o el control per veu.

Amazon Alexa i Google Assistant disponibles per controlar la teva calefacció per veu

Amb el Sistema G Control també és possible controlar els equips de calefacció amb els assistents de control per veu Alexa d’Amazon o Google Home Assistant.

Descarrega’t els Skills Heating Control o Smart Skills, segons la plataforma, i podràs utilitzar els diferents comandaments habilitats per controlar la calefacció per veu, com encendre o apagar un o diversos equips, apujar o baixar la temperatura de consigna d’una estança en concret o, fins i tot, canviar el mode de funcionament.

 

«Alexa, posa el saló a 21 graus»

«Apaga la calefacció del dormitori principal»

«Activar mode Eco»

Avantatges

Descobreix totes les funcionalitats que el Sistema G Control posa al teu abast.

Control i gestió a través del mòbil

Descarrega’t l’app gratuïta Elnur Gabarron Wifi Control per accedir a la teva calefacció i controlar-la des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o PC.

Altes de nous equips o control de segones residències

Registra de manera ràpida i senzilla nous emissors o acumuladors en diferents habitatges, fins a un màxim de 31 equips per centraleta.

Navega fàcilment per l’aplicació, és senzilla i intuïtiva

Engegar, apagar, modificar la programació, canviar les temperatures de consigna o el mode de funcionament dels equips són les funcions del Sistema G Control.

Programació al teu abast en tot moment

Es pot establir una programació diària i setmanal que et permet determinar diferents temperatures de consigna a les hores desitjades durant els set dies de la setmana.

Geolocalització

Activa la detecció de presència a l’habitatge a través dels dispositius mòbils registrats a l’aplicació.
Permet a l’usuari modificar la temperatura de consigna o activar o desactivar la calefacció segons es detecti.

Compatibilitat amb sistemes de veu

El Sistema G Control és compatible amb els sistemes de veu d’Amazon Alexa descarregant l’Skill Heating Control i amb el sistema de veu de Google Assistant.

Mesurador de consum elèctric

Detecta si hi ha un consum proper a la potència màxima establerta per a tot l’habitatge i controla que no s’excedeixi el consum, determinant quins equips cal desconnectar temporalment tenint en compte les prioritats configurades.

Històric de consums

Accedeix a la informació de consum total de l’habitatge i de cada equip de calefacció connectat. Contrasta i obtingues comparatives entre els mateixos períodes per als diferents equips de calefacció instal·lats.

Gestió de diferents usuaris

És possible autoritzar diferents usuaris per a la gestió de la calefacció, proporcionant o revocant accessos temporals per al control dels equips de calefacció.

Gestió eficient dels excedents d’energia en instal·lacions fotovoltaiques

En els acumuladors de calor solar, amb tecnologia Solar Manager, el sistema és capaç de detectar i distribuir els excedents d’energia entre els diferents equips en funció de les necessitats de confort establertes.

Un sistema desenvolupat per millorar l’experiència de l’usuari i augmentar el confort de la llar.

Connectivitat

Per a l’accés i control remot dels equips de calefacció, hem creat l’app Elnur Gabarron Wifi Control. Una app senzilla i intuïtiva que t’ofereix un accés ràpid a tota la informació i a la programació dels equips connectats.

Podràs accedir a la teva calefacció i controlar-la des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o PC, i descarregar-te l’app de manera totalment gratuïta tenint disponibles versions per a IOS, Android i web App.

Registre

mobile-elnur-2021-es

Sistema G control

Control i gestió de la calefacció des de qualsevol lloc i de manera immediata

Per consultar el manual d’ús de l’aplicació Elnur Gabarron Wifi Control, prem aquí